Itt mindent megtalálsz!


LEGO Mindstorms EV3 szakkör

Szeretettel várunk a 2018-2019-es tanév második félévében tartandó LEGO Mindstorms EV3 robotika szakkörünkre az ELTE Lágymányosi Campusán, ahol sok élmény vár Rád!
Bevezetünk a LEGO Mindstorms EV3 robotprogramozás rejtelmeibe. Önállóan alkothatod meg vonalkövető vagy épp színeket felismerő - zenélő robotodat.
Ha már korábban ismerkedtél a robotprogramozással, akkor sem fogsz unatkozni, hiszen nálunk izgalmas, komplex feladatok megoldására, elsajátítására is lehetőséged nyílik vegyes (haladó+kezdő) csoportunkban!EV3 kezdő


10 - 14 éves korig

EV3 vegyes (haladó+kezdő)

11 - 15 éves korig

Szakkörök időpontja:

Csütörtök 16:30-18:00


Kedd 16:15-17:45


Micro:bit szakkör

A Micro:bit egy egylapkás miniszámítógép (SBC), amely 4x5 cm-es méretével, 5x5-ös LED kijelzőjével, gyorsulásérzékelő, hőmérséklet érzékelő, fényérzékelő, irány érzékelő szenzoraival, be- és kimeneti csatlakozóival, 2 gombjával, bluetooth/rádió kapcsolódási lehetőségével igen sokrétű alkalmazást tesz lehetővé, legyen az (akár többfelhasználós) játék fejlesztése, viselhető eszközök (pl. lépésszámláló) tervezése és megvalósítása, kísérletezés a szenzorok által mért adatok felhasználásával, vagy éppen külső eszközök vezérlése/irányítása.
A szakköri foglalkozások során az eszközt animációk megjelenítésére, játékprogramok fejlesztésére és a szenzorok adatainak feldolgozására is használni fogjuk. Ezzel bepillantást biztosítva a modern robotika alapjaiba, valamint felfedezhetjük és megérthetjük a robotok működését.9 - 15 éves korig


Szakkör időpontja:

Csütörtök 16-18 intervallumban 90 perc megbeszélés szerintRészvételi díj:

22.000 Ft

(10 alkalom)


Kedvezményes részvételi díjak:

ELTE-s szülő gyermeke: 18.000 Ft

Testvérkedvezmény: 18.000 Ft

ELTE IK-s szülő gyermeke: 15.000 Ft


Jelentkezés


EV3 kezdő EV3 haladó Micro:bit

Ez vár Rád


Naprakész tudás

A diákok számára ma már elengedhetetlen az informatika világában való eligazodás. Egy nagyon hasznos, játékos területtel biztosítjuk ennek elsajátítását!

Klassz helyszín

Az ELTE Lágymányosi Campusának "Kuckója" biztosítja a robotokkal, informatikai eszközökkel jól felszerelt helyszínt.

Azonnali sikerélmény

Programozási tudásod fejlődését robotod működésén azonnal bemutathatod, fantáziád szabadon engedheted, hogy társaiddal a legmenőbb robotokat alkossátok meg!

Lelkes oktatók

Lelkes egyetemista oktatóink biztosítják, hogy kikapcsolódás legyen a robotprogramozás elsajátítása a gyerekek számára.

Itt kereshetsz minket


Kérdésed akadt? Szívesen válaszolunk!

EV3 Kezdő - 20/576-1948

EV3 Haladó - 30/310-6180

Micro:bit - 30/582-6603