TÁMOP-4.1.2-08/2/B/KMR-2009-0002

16 máj 2010 Létrehozta , a következő kategóriában: K+F

Az ELTE TÁMOP 412B 4. A pedagógusképzést szolgáló informatikai és kommunikációs fejlesztés alprogram 4.4 altémájának célja kutatóközpont kialakítása a jövő Tanulást Elősegítő Technológia területén az ELTE–RK szervezeti keretien belül. Elnevezése ELTE-T@T labor és az általa létrehozott T@T háló és összeállítása az ismeretek terjesztésére szolgál.

Cél: Innovatív eszközökkel felszerelt élményközpontú mintafoglalkoztató kutatóközpont létrehozása, ahol a tanulást elősegítő technológia környezetei kerülnek kialakításra a 21. század IKT eszközeinek és megfelelő pedagógiai módszereinek ötvözésével. A központ teret ad kutatásra, fejlesztésre, prototípusok kipróbálására és értékelésére, az eredmények a pedagógusképzésbe történő implementálására, népszerűsítésére és széleskörű terjesztésére.

A kutatóközpont üzemeltet egy portált a pályázatok ismertetésére és az eredmények közlésére, továbbá egy portfolió adatbázist, amelyre a feliratkozó intézmények hasonló kutatásokat végző egységeinek portfóliói kerülhetnek fel, lehetőséget adva a témával kapcsolatos országos kép áttekintésére, partneri kapcsolatok létesítésére, és az eredmények nyilvánosságra hozására.

web oldala vezetője: Turcsányi-Szabó Márta

Pedagógusképzési hálózat
Közép-Magyarországon

Ehhez a bejegyzéshez nem lehet hozzászólni.