Biteable videó készítése

Az oldalon ingyenesen tudsz regisztrálni a “Sign up – Free” gombra kattintva. A megjelenő oldalon vagy megadod a neved, e-mail címed, és egy jelszót, vagy ha van Google, esetleg Facebook fiókod, akkor ezekkel is regisztrálhatsz.

regisztracio

Ha beléptél, akkor a kezdőoldalon a “GET STARTED” gombra kattintva máris nekiláthatsz az első videó elkészítéséhez!
Máris megjelenik néhány sablon, amit felhasználhatsz, de keresni is tudsz közöttük attól függően, hogy mit szeretnél. Készíthetsz magyarázatot, bemutatót, népszerűsíthetsz, megoszthatsz valamit másokkal, vagy kommunikálhatsz valamit feléjük.

template1

A videó kapcsolódhat egy tantárgyhoz, egy eseményhez, egy termékhez, eladáshoz, egy szolgáltatáshoz, vagy a vállalkozásodhoz.

template2

Ennél persze több lehetőség is van, válaszd ki a számodra megfelelőt!
Ha megtaláltad, akkor kattints az “EDIT THIS VIDEO” gombra. A megjelenő oldalon láthatod, hogy itt már előre elkészített jelenetek vannak, és csak át kell alakítanod őket, feltölteni a megfelelő szövegekkel, képekkel.

atalakitas

Az egyes jelenetekre kattintva váltogathatsz közöttük. A “Content” fülön tudod módosítani a tartalmat, a “Timing” fülön pedig beállíthatod, hogy mennyi ideig tartson az adott jelenet. Bal oldalon felül láthatod, hogy ez a videó összesen 27 másodperces. További jeleneteket adhatsz hozzá az “ADD SCENE” gombra kattintva. Ha minden jelenet szerkesztésével elkészültél, akkor kattints a jobb oldalon található “NEXT PICK COLORS” gombra. Itt módosíthatod a felhasznált színeket. A következő lépésben lehetőséged van beállítani, hogy milyen zene szóljon a videó közben. Ezeket le is játszhatod és meghallgathatod. Az utolsó lépésben megtekintheted az elkészült munkádat, ha a “BUILD MY PREVIEW” gombra kattintasz.

Az ingyenes verziót használva sajnos nincs lehetőség a videó letöltésére, de megoszthatod a linkjét, hogy mások is megtekinthessék. Ehhez görgess egy kicsit lejjebb, ha elkészült a videód előnézete, és kattints a “PUBLISH AND SHARE” gombra.

megosztas

Itt adhatsz egy címet (Title) a munkádnak és leírást (Description) is készíthetsz hozzá. Lehetőséged van visszatérni a szerkesztéshez (Edit Video), ha valamit módosítani szeretnél. A videó linkjét kimásolva (VIDEO LINK) elküldheted bárkinek, de akár közösségi oldalon vagy videómegosztó oldalon is elhelyezheted.

megosztas2

Ha nem szeretnél előre elkészített sablont használni, akkor az elején kattinthatsz a “START FROM SCRATCH” gombra is. Ebben az esetben a következő lépésben meg kell adnod a videó címét, majd a “GET STARTED” gombra kattintva kiválaszthatod az első jelenetet. A jelenetek csoportokba vannak osztva a könnyebb keresés érdekében.

jelenetek

Bármelyik csoportból kiválaszthatod a következő jelenetet, így egy igen színes és változatos videót készíthetsz.

facebooktwittergoogle_plus