TAMOP 4.2.1./B-09/1/KMR-2010-0003

16 máj 2012 Létrehozta , a következő kategóriában: K+F

IK épületVirtuális és valós fizikai környezetek oktatási célú integrálása. Ez az al-téma magába foglalja a valós és virtuális világokat összekötő interfészek feltérképezését és lehetséges alkalmazások kialakítását „kreatív média” fedőnév alatt: a HCI (Human-Computer Interface) virtuális világokkal kapcsolatos nem túl eszközigényes lehetőségeit, a AR (Augmented Reality) lehetőségeit, és a különböző egyszerű eszközökkel összekapcsolható lokatív tevékenységekre épülő MashUp-ok alkalmazását/fejlesztését, 3D-s Serious Games fejlesztést, valamint az ezekhez szükséges 3D modellek megalkotását.

Cél:  A “kreatív média”, mint új oktatási témakör és kutatási terület kidolgozásával növelni szándékozunk képzésünk vonzerejét.

Kutatási-fejlesztési feladatok: a témához tartozó új K+F kérdések megfogalmazásától kezdve, két – a hallgatók életét megszínesítő és tanulásukat segítő alkalmazás fejlesztése.
Oktatási feladatok: a témához tartozó órák megtervezése, kidolgozása, oktatóanyag készítése, bevezetése, értékelése.
Kapcsolatbővítő feladatok: a témához tartozó hazai és nemzetközi tudományos kapcsolatok kialakítása, valamint ipari kapcsolatok keresése későbbi lehetséges projektpartnerek szerzése érdekében.

web oldala vezetője: Turcsányi-Szabó Márta

Ehhez a bejegyzéshez nem lehet hozzászólni.