Alkotókör

TeT _Maker_klub_logo

Kuckó Alkotókör

2020 márciusában mindenki élete gyökeresen megváltozott. Az egyetemek és közoktatási intézmények bezárták kapuikat bizonytalan időre. Ebben az új helyzetben kellett utat találnunk az otthon maradt diákok felé. Ha már élőben nem tudunk találkozni, gondoltuk maradjunk a digitális világban és szervezzünk online foglalkozásokat! Így jöttek létre online Alkotótáboraink. A félév során érdekes és változatos délutáni online alkotószakkörökkel várjuk az érdeklődőket.

Célunk, hogy foglalkozásainkon keresztül megismertessük a digitális eszközök nyújtotta lehetőségeket, hogy miként használhatjuk fel ezeket alkotó módon a mindennapi életünk során. Változatos foglalkozásaink egyaránt szólnak kicsiknek és nagyoknak. Nézd meg az aktuálisan futó táborainkat!

Résztvevőink mondták:

“Igazából minden tetszett! Leginkább azok a feladatok, amikor már bonyolultabb programokat írtunk és a tanultakat ötvöztük. Valamint, hogy olyan programokat készítettünk, ami egy okos otthonhoz tartozhat és ez lenyűgözött, hogy ezeket mi megcsináltuk.”

“Az tetszett, hogy játszottunk minden nap, hogy sok érdekes feladat volt a táborban. Még az is ,hogy online volt, mert senkinek sem kellet elmenni otthonról. Csak az a baj, hogy nem láthattunk senkit személyesen. De nagyon jó volt :))”

“Tetszett az érthető és türelmes magyarázat. Jók voltak a prezentációk. Teljesíthetőek voltak a feladatok. Szuper volt az egyéni segítségnyújtás a feladatoknál szükség esetén.”

“Tetszettt, hogy ilyen sokféle programmal megismerkedhettünk és ötleteket gyűjtöttünk, hogy mi mindenre lehet használni a VR szemüveget.”

“Minden tetszett, sokat tanultam! A foglalkozásvezető segített beállítani a használt programkörnyezetet, küldött tippeket, ha felmerült valami kérdés.”

facebooktwittergoogle_plus