Aktuális híreink (2016. március)

DSC_0634

Nagyon örülünk a hatalmas érdeklődésnek, a rengeteg like-nak és a jókívánságoknak. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mielőbb lehetővé tegyük az ajtónk egyre szélesebb megnyitását. Azonban, még csak a kezdeti fázisban vagyunk, így kérjük az érdeklődők türelmét a feltételek kidolgozására.

A Kuckó működtetéséhez laborunknak először az egyetemen belül a tanári gárda kialakítására és a hallgatói támogatóbázis létrehozására van szükség, továbbá hallgatóinkkal együtt olyan fejlesztéseket végzünk, amelyek lehetővé teszik a zökkenőmentes bejelentkezések és eszközhasználatok lehetőségét.

Egyenlőre, a különböző karok tanáraival mintafoglalkozásokat dolgozunk ki, amelyekről demo videókat is készítünk nyílt megosztás céljából. Ezen kívül a Digitális Téma Hétre is tervezzük különböző foglalkozások indítását és segítségnyújtást. Lányok napjára is hirdetünk programokat és már alakulnak a nyári tervek is.

Felsőoktatási intézmény lévén, elsősorban alapfeladatainkra kell koncentráljunk, azonban lelkesedésünk megosztásával további erőforrásokat próbálunk keríteni a szélesebb működtetéshez. Kérjük kísérjék figyelemmel weboldalunkat, amelyen folyamatosan megjelentetjük az aktuális tevékenységeket és programokat.

facebooktwittergoogle_plus